El Oceano Luksus Strandhotell og Restaurant

Strandhotell: El Oceano Beach Hotel, Restaurant og skjønnhetssalong, mellom Marbella og La Cala de Mijas, Costa del Sol, Spania.

El Oceano Luksus Strandhotell

luksus strandhotell

El Oceano Luksus Strandhotell, Mijas Costa, Costa del Sol, Spania.

El Oceano Luksus Strandhotell og Restaurant

Rett ved havet, nær perfekt!

En oase av avslappet luksus på Mijas Costa, privateide og opererte, der gjestekomfort og tilfredshet er vår prinsipp. Hvis du er ny på El Oceano Beach Hotel, vær så snill å se deg rundt – vi er sikker på at du vil bli imponert! Hvis du er en av våre mange tilbake gjester – Velkommen tilbake! El Oceano Beach Hotel ligger midt mellom La Cala de Mijas og Marbella, på den vakre Mijas Costa. Denne juvelen på et hotell gir følelsen av å bo i din egen strandpromenadebolig, et helt unikt og fantastisk sted.

Hotellet har 50 eksepsjonelle rom, hvorav de fleste er Ocean-Front Mini-Suites, og tilbyr fantastisk utsikt over denne spektakulære kysten. Videre, for de som foretrekker å imøtekomme, har vi 15 vakkert innredede sørvendte studioleiligheter. Og ikke glem de fire Penthouse-suitene – de er bare fantastisk!

(Beklager, alle koblingene peker på engelsksider. Vi jobber fortsatt med vår norske oversettelse. Dette er en Google oversettelse. Klandre dem.)

Det er ingen steder som El Oceano Beach Hotel. Vår innkvartering er noen av de mest utsøkte på Spanias Costa del Sol, nyrenoverte og pusset opp, de fleste rommene har utsikt over Middelhavet. Noen av de eksklusive rommene har til og med private, en-suite boblebad! Fortsett … skjem deg bort!

restaurant

Three Restaurant Areas at El Oceano on Spain's Costa del Sol

El Oceano Beach Restaurant

En utsøkt strandrestaurant, fantastisk omgivelser, flott meny.

El Oceano strandrestaurang kan skryte av en av de fineste middagsopplevelsene på kysten hvor lunsj og middag serveres hver dag, enten i Ocean Room, på verandaen eller i sommermånedene ute på den fantastiske Waterfront Terrace, alle med førsteklasses levende musikk de fleste kvelder Og spesielt ikke gå glipp av vår “berømte” søndagslunsj!

Smakfull og elegant, restauranten er romslig og lys. En mylvende meny, en respektfull og profesjonell service og fantastisk underholdning hver kveld. El Oceano Restaurant er stedet å være på Spanias solfylte Coata del Sol. Du finner ingen bedre!

finn oss på costa del sol

Finn El Oceano Hotel rett ved vannkanten mellom Marbella og La Cala de Mijas, på Spanias vakre Costa del Sol. Å komme hit er lett, vi er bare en 30 minutters kjøretur fra Málaga flyplass.

En av de mer sjarmerende delene av Costa del Sol, tilbyr Mijas Costa renere strender og unngår de ofte vanvittige menneskene i andre deler av denne kysten. Den nybygde strandpromenaden, som løper rett langs Mijas Costa, gir muligheten til å utforske denne fantastiske kystlinjen til fots. Vi er bare en 10 minutters spasertur til den sjarmerende lille byen La Cala de Mijas.

El Oceano Beach Hotel
Ctra. de Cádiz A7 (N340), Km 199
Miraflores Playa
29649 Mijas Costa
Málaga, Spain.

Telefon (+34) 952 587 550

oceanohotel.com
info@oceanohotel.com

Click to rate this post!
[Total: 20 Average: 4.8]
El Oceano Beach Hotel, Restaurant & Beauty Salon between Marbella and La Cala de Mijas: El Oceano Luksus Strandhotell og Restaurant
Author: El Oceano